Info vedr. afhentning
Du modtager besked på mail, når din bestilling ligger klar til dig på kontoret i klubbens lokaler.
Herefter kan din instruktør udlevere varerne til dig.

Leveringstiden er typisk på 10 dage, afhængig af hvad du har bestilt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail.

Karen Balslev Pedersen

Mailadresse: shop@vejle-taekwondo.dk
1 stk. Håndklæde
et håndklæde af bedste kvalitet str 70x140 cm med Vejle Taekwondo klubs logo på
Taekwondo Dobog
Beskrivelse
Dejlig dobog.. Også til folk med runde former..

ops husk at højden er lig med str er man 128 cm høj skal man bestille en str 130

Let begynderdobok med 7,5 oz rent hvidt stof blandet af 55% polyester og 45% bomuld.

Sættet består af en V-revers jakke, et par bukser med elastik i taljen samt et hvidt bælte.
bemærk at dragterne er små i størrelserne.

Gymnastikpose
Klubmærke (stof)
Beskrivelse
Klubmærke skal sys på din dobog på den side hvor dit hjerte sidder..
Teorihæfte
Beskrivelse
Teori hæftet er uundværlig når man skal lære om Taekwondo historie, lære de koreanske udtryk og forberede sig til graduering og bælteprøver. Med teorihæftet er du som forælder godt rustet til at hjælpe dit barn med teorien..
Broderet navn
Beskrivelse
Nu kan man få sit navn Broderet på sin Dobog eller træningsdragt eller hvad det skulle være
Budo-Nord Competition Zephyr sort revers
Beskrivelse

Budo-Nords innovative beføjelser skinner igennem hele vejen rund med den nye Competition Zephyr. Vi har udviklet et stof, der gør, at sveden ikke absorberer i dragten, når du træner hårdt eller har været i kamp. Dragten forbliver som den er og du vil føle dig tør og stadig have det behageligt. Vævningen på indersiden gør, at der altid er luft mellem dragten og din hud.
Dragten krøller ikke og den kryber ikke - og den bliver ikke så nemt gul af sved. Vask den på 30o uden skyllemiddel, hæng den op og den er tør på utrolig kort tid. Må ikke tørretumbles.

Budo-Nord Competition Zephyr - en unik dragt, der holder formen, er funktionel og så absolut en ener inden for dobok-udviklingen. Godkendt til konkurrencebrug af Dansk Taekwondo Forbund og ETU. Bruges af det danske teknik- og kamplandshold.

Fodbeskytter
Beskrivelse
Bestilles hjem efter ordre - Pris forespørgsel kan sendes til shop@vejle-taekwondo.dk

Produktinformation "Taekwondo fodbeskytter

Dette er specielt designet til Taekwondo giver forbedret beskyttelse, en sofistikeret pasform og en lav vægt.
  De overtrukne syntetisk læder EVA skum dele er indrettet således, at de beskytter hele klemområde. Velcroen og det elastiske materiale af høj kvalitet tillader en stort set anatomisk tilpasning til foden.
Levering vil ske i par.

Farve: Hvid

Størrelser: XS, S, M, L, XL
KWON træningstaske
Kwon taske lille

- fremstillet af holdbart høj kvalitet Nylon materiale

- med skulderrem og yderligere lynlås sidelomme

- dimensioner ca. 20''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''lang, 10''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''dia.