Velkommen til Vejle Taekwondo Klub.

Som nybegynder har du mulighed for at prøvetræne 3 gange inden, at du skal tilmelde dig holdet. Vær dog opmærksom på, at nogle hold er meget attraktive, og at der derfor kan være ventelister. Hvis du vil sikre dig en plads på holdet, så skal du ikke vente for længe med at tilmelde dig holdet!

Du tilmelder dig klubbens hold via betaling med dit betalingskort. Vi kører fremover med automatisk opkrævning, så kontingentet fremover trækkes automatisk hvert halve år - næste gang 1/3-14. Såfremt du ikke har mulighed for at træne i klubben mere, så skal du huske at opsige det medlemskab i.h.t. klubbens vedtægter.

Du kan altid holde dig orienteret om ændringer og nyt i klubkalenderen - og du kan altid besøge klubbens hjemmeside: www.vejle-taekwondo.dk.

Hvis du har brug for at kontakte klubben, så er du velkommen til at maile til os på: tangsoo@vejle-taekwondo.dk

Vejle Taekwondo Klub - Tang Soo